Blazer Roze Oud Themusthaves Boyfriend Zijde vwm0N8n

Borstvoeding is in alle opzichten zo belangrijk dat het met de grootste zorg moet worden benaderd. Borstvoeding produceert een natuurlijke immuniteit bij het kind, beschermt tegen allergenen, voedt met vitamines. Bovendien, de bevestiging van de baby aan de borst bindt moeder en kind met een krachtige emotionele draad. Om dit proces pijnloos, aangenaam en comfortabel te maken, moet de borst voor de verpleging worden voorbereid voordat de baby wordt geboren.

Hoe de borst te bereiden voor het voederen voor de bevalling

Het grootste probleem van borstvoeding is scheuren in de tepels. Open scheuren en wonden zijn de toegangspoort tot ziektekiemen en infectie. Bovendien is het een zeer ziekteverschijnsel, maar het kan worden voorkomen. Om dit te doen, tijdens de zwangerschap, vóór de bevalling, moet je de tepels klaarmaken voor het komende "werk".

  1. Wrijving. Wrijf de tepels vijf minuten met een handdoek. Dit verstevigt de tepels enigszins en maakt het sterker. Als je je tepels met een handdoek wrijft, krijg je pijn en ongemak. Je kunt dit proces enigszins aanpassen. Knip twee cirkels van de badstof en naai ze in een bh ter hoogte van de tepels. Zo'n ontspannen en gemakkelijk wrijven tijdens lang en regelmatig dragen van ondergoed zal de borst perfect voorbereiden op het voeden.
  2. Comprimeert. Om de tepels enigszins ruw te maken en de huid minder gevoelig te maken, kunt u kompressen maken van zwarte thee of eikenschors. Brouw sterke zwarte thee en maak wattenschijfjes erin. Breng natte wattenschijfjes aan op je borst, bedek het met een wikkel erop en doe een beha aan. Laat een kom zwarte thee 15-20 minuten staan. Eiken schors kan worden gebruikt in plaats van thee. De schors wordt verpletterd en kokend water gegoten, weglatend op laag vuur, en dan nog enkele uren aandringen. Maak van de warme bouillon een kompres voor tepels. Eiken schors en zwarte thee bevatten een grote hoeveelheid tannines in hun samenstelling, die de huid van de tepels ruwer, steviger en elastischer maken.
  3. Massage.Grashd172 29 Grashopper 29 Brogues Grashopper Brogues 29 Brogues Grashd172 Grashopper Grashd172 mN0v8nw Om de borst voor te bereiden op het voeden, om de melkkanalen te openen en de klier te verzachten, moet je dagelijks een lichte, delicate massage op de borst doen.De massage verzacht de borst, zodat wanneer er melk in verschijnt, het gemakkelijk is om de baby te zuigen. De massage moet bestaan ​​uit aaien, kloppen en knijpen. Masseer eerst de huid rond de tepel met ronde lichtdruk. Wrijf vervolgens de borstklier van de oksel naar de zijkant van de tepel met twee handen. Druk daarna lichtjes op de boven- en onderkant van de borst, alsof we de melk willen uitdrukken. Al deze bewegingen mogen geen pijn of ongemak met zich meebrengen - allemaal voorzichtig, voorzichtig en subtiel. Massage moet elke dag worden gedaan vanaf twee maanden vóór de verwachte geboortedatum.
  4. Verharding. Dit is een constant onderdeel van de tepelvoorbereiding voor voeding. Om de huid niet zo dun en kwetsbaar te maken, moet de tepel worden gehard. Om te beginnen kunt u luchtbaden houden. Loop een tijdje zonder wasgoed thuis of in de natuur. Maar wees voorzichtig - het is onwenselijk om de tepels bloot te stellen aan direct zonlicht. Samen met luchtbaden is het mogelijk om water te doven. Elke dag na het douchen, stuur een stroom warm of koud water naar de tepels. Geleidelijk aan, elke dag, als de huid gewend raakt aan koud water, verlaag de temperatuur met één graad.Overdrijf het niet met koud water, verlies uw gezond verstand niet.

Hoe een borstvorm voor het voeden te bereiden

Blazer Roze Oud Themusthaves Boyfriend Zijde vwm0N8n

We zijn allemaal verschillend, zoals onze figuren, gezichten en zielen. Evenzo heeft de vorm van de tepel van elke vrouw zijn eigen kenmerken. Voor de geboorte moet een vrouw de vorm van haar tepel evalueren. De tepel kan convex zijn, dan is het zuigen van de borst voor de baby gemakkelijker. Als de tepel plat of inwendig is, kan de baby het niet pakken en wordt zuigen problematisch. Vaak weigeren baby's om zo'n borst te zuigen, constant huilend en moeders worden gedwongen om het kind over te brengen naar kunstmatige voeding. Dit kan worden voorkomen als u van tevoren de vorm van de borst voor het voeden voorbereidt.

Eerst moet je bepalen welke vorm je tepel heeft. Om dit te doen, houdt u het voorzichtig tussen twee vingers vast. De pads moeten op de tepelhofrand liggen. Als tegelijkertijd de tepel eruit springt, betekent dit dat de tepel convex is en als hij in de binnenzijde is verborgen, betekent dit dat hij werd teruggetrokken.

Als je een tepel ingetrokken hebt, moet je de tepel voorzichtig met je handen trekken, alsof je hem om zijn as draait. Overdrijf het niet - overmatige tepelstimulatie kan dit veroorzakenvoortijdige geboorte.

De apotheek heeft speciale vacuümbekledingen die de tepel kunstmatig naar buiten trekken. Ze moeten elke dag een half uur worden gedragen voordat ze gaan bevallen. Dergelijke voeringen zullen nuttig zijn, zelfs na de bevalling, ze moeten 10 minuten voor het voeden worden gedragen om de tepel voor te bereiden en het proces van het zuigen van de baby te vergemakkelijken.

Hoe de borst voor elke voeding te bereiden

Na de bevalling vragen vrouwen zich af hoe ze de borst moeten voorbereiden voor elke voeding. Er is geen speciaal recept voor bereiding, alles moet natuurlijk zijn. Sommige vrouwen adviseren jonge moeders om hun borsten te wassen voor elke voeding, zodat de tepel schoon is. In feite is dit het niet waard. Regelmatig wassen van de tepel, vooral met zeep of douchegel, droogt de tere huid van de halo sterk. Elke dag douchen is meestal voldoende.

Voordat je de baby voedt, herinner je je de borst iets, zodat de melk sterker zal stromen en de baby zal eten. Tijdens één voeding moet de baby één borst krijgen zodat de baby zijn dorst kan lessen met de vloeibare melk aan de voorzijde en gevoed kan worden met melk van achteren, dikker en dik. Dus het zal beter zijn om aan te komen.Ronde Hals Trui Sheego Casual Met drCxWBoe

Lingerie tijdens de borstvoeding

Het is erg belangrijk tijdens de borstvoeding om aandacht te besteden aan uw ondergoed. Een beha moet zo comfortabel en comfortabel mogelijk zijn. Het is het beste als het is gemaakt van natuurlijke, ademende stoffen. Kies een BH op brede bandjes, omdat de belasting op de schouders toeneemt - in de periode van borstvoeding groeit de borst met anderhalve maat. Zorg ervoor dat je speciale bh's draagt ​​om te voeden - ze zijn veel gemakkelijker te verwerken, dankzij de openingsnippel.

Dress' 'knit Kokerjurk Esprit Esprit Dress' 'knit Kokerjurk WYEH2DI9En meer. Als je niet wilt dat je borsten verslappen na de bevalling en het voeden, draag dan altijd een bh, zelfs 's nachts. De huid kan zich tenslotte uitstrekken onder het gewicht van melk. Een constant dragen van linnen zal helpen om de vorm van de borst te behouden, het zal u helpen om terug te keren naar de vroegere vormen en maten na het stoppen met het geven van borstvoeding.

Om een ​​idee te hebben over de aanstaande borstvoeding, communiceer met jonge vrouwen die een succesvolle ervaring hebben gehad met het geven van borstvoeding. Ze zullen u vertellen hoe u de baby goed aan de borst kunt hechten, wat de melkproductie beïnvloedt. De emotionele component van het probleem is ook hier belangrijk.Optimistische beoordelingen en aangename herinneringen aan deze ontroerende periode in het leven van een vrouw zullen vruchtbare grond voor u creëren. Je zult uitkijken naar het moment waarop je eindelijk je kleintje op je borst kunt leggen. En dit zal de hoogste manifestatie van liefde en toewijding zijn.

Een goede voorbereiding van de borst voor de lactatieperiode is de basis voor een succesvolle en pijnloze voeding. Pas de borstvoeding aan en geniet van deze intieme momenten van geluk en eenheid met je baby.

Video: borstvoeding om te voeden

Blazer Roze Oud Themusthaves Boyfriend Zijde vwm0N8n
Wij adviseren u om te lezen
Sneakers Lage Guess Lage Carterr Lage Carterr Sneakers Guess Guess Carterr lKTJcF1


Laat een reactie achter

Verzenden

By Violeta Midi jurk Mango Gestreepte WrxCBdoe

Nog geen reacties! We werken eraan het probleem te verhelpen!

Nog geen reacties! We werken eraan het probleem te verhelpen!

Gabor Met Optifit Instapper Zilver Kwastjes IEeDH9W2Y
Blazer Roze Oud Themusthaves Boyfriend Zijde vwm0N8n

ziekte

verschijning

ongedierte